Σε σύγκριση με άλλα περιθώρια, θερμοπλαστικά που κυκλοφορούν το πολυπροπυλένιο (ABS) διαφοροποιείται ελάχιστα στο χώρο των χρωμάτων χάρη στις πολύ σταθερές χρωστικές ύλες που χρησιμοποιούνται στη σύνθεσή του και έχει καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης σχεδίων καθώς ελαχιστοποιεί το ξάσπρισμα όταν το λυγίζουμε. Διατηρεί μεγαλύτερη αντοχή στα διαλυτικά και στα ραγίσματα και συμπεριφέρεται καλύτερα απέναντι στις αλλαγές της θερμοκρασίας (λιγότερη διαστολή).

Τέλος η πιο ευλύγιστη σύνθεσή του, του προσδίδει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ακόμη και στα εργαλεία που το κόβουν.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

- Το πολυπροπυλένιο (PVC/ABS) έχει ομοιογένεια στα σχέδια του και είναι προϊόν οικολογικό, ανακυκλώσιμο χωρίς να περιέχει χλώριο, μόλυβδο ή διοξίνη.

- Διατηρεί υψηλή ποιότητα συγκόλλησης χάρη σε ένα primaire τελευταίας γενιάς. Πολύ σημαντικό είναι το γεγονός ότι το πολυπροπυλένιο δέχεται επίστρωση κόλλας και συγκολλείται ακόμη και από μηχανήματα θερμού αέρος.

- Διατίθεται σε πάχος 0,45mm, 1mm και 1,5 mm για κάθε τύπο χρώματος και σχέδιο ξύλου.

 

Αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα υλικό που φέρνει επανάσταση στο χώρο της επιπλοποιίας και κερδίζει επάξια την καθιέρωσή του.

 

PVC με κόλλα 0.45 χιλ.

ΜΕΛΑΜΙΝΕΣ - ΚΑΠΛΑΜΑΔΕΣ - ABS (PVC) - ΤΑΙΝΙΕΣ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΕΣ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΪΑΣ - ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ - ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΠΟΜΟΛΑ - ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΙΑΣ